Make your own free website on Tripod.com
Verdien geld met internet
Nederlands talig NL/B

Home

webmasters
NE / BE
refferals
Int. Email
Forum/chat/nieuwsbrief
Links
betalingsbewijzen
hitmachine
uw gratis pagina
18 plus
Banners
ICQ page

geld verdienen met internet kan op verschillende manieren o.a. via het ontvangen van email hieronder vindt u een aantal site's waar u zich kunt aanmelden en kunt beginnen te verdienen.
mocht u vragen hebben kunt u ze stellen in het forum 

Het was een kwestie van tijd, maar eindelijk is het zover: Arjan Habing en Gert Jan Bouwhuis hebben een Nederlands geldmail bedrijf opgezet en noemen haar: MailEuros! Beide heren zijn actief in de online geld verdienen scene en weten dus wat er speelt. Door de vele contacten die NL Referrals met beide heren heeft kunnen wij onze handen voor deze heren in het vuur steken: Ze zijn 200% betrouwbaar!
MailEuros onderscheidt zich van andere bedrijven op één belangrijk punt: MailEuros wil de betrokkenheid van zijn members voorop zien, de members zullen moeten zorgen dat een programma voorspoedig verloopt, vandaar dat er op een later tijdstip een "Ledenvertegenwoordiging" in het leven geroepen wordt, die de belangen van alle partijen zal verdedigen en iedereen zal helpen.
Daarnaast is er een start- en ledenpagina waar ieder lid gratis een link kan laten plaatsen.
Van MailEuros zul je 1 tot 2 Eurocent per mail krijgen en verder is er een zéér aantrekkelijk referralsysteem:

MailEuros

2Mail is het levende bewijs dat een goed concept WERKT! Het is het kleine éénmansbedrijfje binnen een jaar gelukt om gigant Euroclix te overtreffen!!
Officieel is 2Mail gelanceerd op 1 Juli 2001 na een testperiode. Sinds de officiele lancering is het bedrijf alleen maar beter en beter geworden. Er wordt duidelijk geleerd en geluisterd van en naar de leden. Sinds November 2001 is er meer te verdienen met 2Mail dan bij Euroclix en dat is een prestatie waar wij ons petje voor afnemen, want achter Euroclix gaat een miljoenenbedrijf schuil.
Bij 2Mail heb je je eigen inbox waar je je mailtjes ontvangt. Dit betekend geen rommel in je inbox!
De mailtjes die je ontvangt zijn allemaal op de Nederlandse markt gericht dus een stuk interessanter dan wat de meeste internationale bedrijven je voorschotelen. De betaling per mail is niet zo heel hoog, maar doordat je 6 mailings per week ontvangt verdien je er goed mee:
4 cent (2 Eurocent) per mail
2 cent (1 Eurocent) per mail voor je directe referrals
2-Mail betaalt 1 keer per kwartaal alle leden met een saldo hoger dan fl. 25,- uit via de bank.
2Mail heeft zichzelf binnen een jaar bewezen en is een absolute must! Eens per week even een minuutje uittrekken om je mail te lezen is alles wat je hoeft te doen!


Bij MoneyMiljonair kun je 'parels' verdienen en prijzen winnen.
Parels kun je op verschillende manieren verdienen:
1. Nieuwe leden maken. Per Lid: 100.000 Parels!
2. Hun banner op je homepage zetten. Per unieke klik krijg je 2500 parels!
3. Puzzels oplossen. Bezoek sites van adverteerders om letters te vinden. Per letter krijg je 20.000 parels en als je het juiste woord gevonden hebt krijg je hier 50.000 parels voor.
4. Producten van adverteerders uitproberen of kopen. Het aantal parels dat je hiermee kunt verdienen is variabel.
5. Bezoek de site van een sponsor en vindt daar het logo van MoneyMiljonairs bij de aanbieding. Klik op het logo en verdien 15.000 parels.

Je verdiende parels kun je op verschillende manieren gebruiken:
1. Parels inruilen voor geld.
Als je totaal 1.000.000 parels hebt verzameld dan kun je deze inruilen voor Fl. 25,- Het geld wordt dan overgemaakt op je bank/girorekeningnummer.
2. Meedoen aan verlotingen van prijzen
Er worden ook mooie prijzen verloot bij MoneyMiljonair. Je kunt meedoen aan de verloting door je parels in te leggen. Het aantal parels dat je kunt inleggen is afhankelijk van de te winnen prijs. Dubbel parels inleggen, twee keer zoveel kans om de prijs te winnen.
3. Wekelijks vragen beantwoorden en uitslagen voorspellen.
Het juist voorspellen van sportuitslagen kan je veel parels opleveren. Het is een spel waarmee je parels kunt inzetten en dit aantal kan verdubbelen. Er wordt een vraag gesteld over een adverteerder, het antwoord kun je opzoeken op de site van de adverteerder. Er moeten ook twee vragen worden beantwoord over een evenement dat aan de gang is. Zo kun je snel je parels uitbreiden tot veel geld of schitterende prijzen!

Dit is de site om geld te verdienen. Geld verdienen kan bij ons op 3 manieren. De eerste is als webmaster. Wij bieden je de mogelijkheid om banners op je website te plaatsen en hiervoor betaald te krijgen per klik, per sale of per lead. Binnenkort zelfs per view.
Ook door e-mail te ontvangen kun je geld verdienen. De verdiensten hiervoor zijn 0,02 of 0,08 per gelezen bericht.
De derde manier om geld te verdienen is met enquetes. Beantwoord vragen en krijg hiervoor betaald. De beloning verschilt.